معرفی گل لیندا و آموزش روش تکثیر لیندا

زمان مطالعه : 3 دقیقه
زمان انتشار : 29 اسفند 1401
معرفی گیاه لیندا

نام علمی گل لیندا Beaucarnea recurvata بوده و از خانواده Asparagaceae میباشد. لیندا بومی مکزیک است.
این گیاه برای نگهداری در خانه یا محل کار بسیار مناسب است.
برگهای آن باریک، کشیده، مقاوم، ضخیم و آبشاری هستند. حالت زیبای برگ های آن که ناشی از سرازیر شدن برگها به طرف پائین به خصوص در سنین بالا به وجود می آید، خارق العاده است. انتهای ساقه آن بسیار عجیب است.

نام دیگر گیاه لیندا، پافیلی است و برخی افراد آن را با این نام میشناسند. اگر شرایط برای این گیاه مساعد باشد می تواند تا ارتفاع 2 متر نیز رشد داشته باشد.

جوانه هایی در انتهای ساقه های این گیاه ممکن است برویند که بر چهره گیاه تاثیر بدی خواهند داشت. شما باید به محض رویش این جوانه ها آن ها را هرس کنید.

گیاه زیبای لیندا

تکثیر گیاه لیندا

لیندا به دو روش تکثیر می شود که عبارت اند از: ریشه دار کردن تنه جوش و کاشت بذر

از تنه جوش برای قلمه زنی لیندا استفاده می گردد. این تنه جوش ها، گیاهچه های کوچکی می باشند که در ناحیه انتهایی گیاهی و گاهی نیز روی ساقه های لیندا روییده می شوند. بعد از گذشت مدتی از رشد این گیاهچه، قسمت انتهایی گیاهچه در ناحیه اتصال به گیاه پایه متورم می شود. این تورم خبر از آمادگی گیاه برای قلمه زدن می دهد.

تکثیر گیاه لیندا با تنه جوش

بهتر است برای قلمه زنی لیندا از کاتر یا چاقوی تیز و تمیز(ضدعفونی شده) استفاده کنید. برای اینکه نتیجه تکثیر لیندا با قلمه زنی بهتر باشد، انتهای قلمه را در داخل هورمون های ریشه زایی بگذارید. بعد از این کار قلمه را در گلدانی مجزا بکارید. ۳۰ %از قلمه گیاه باید درون خاک باشد. گلدان قلمه را در مکانی سایه دار که دارای مقداری نور باشد قرار دهید؛ اما هیچ وقت آن را در نور مستقیم خورشید قرار ندهید. رطوبت لازم را برای خاک فراهم سازید. برای حفظ رطوبت می توانید روی گلدان را با نایلون بپوشانید.

کاشت بذر گیاه لیندا

برای جلوگیری از افزایش ارتفاع گیاه لیندا، جوانه های جدید روی ساقه را جدا کنید. این مسئله به اضافه شدن پهنا و زیبایی گیاه لیندا منجر می شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *