معرفی جامع نخل ماداگاسکا  | سیر تا پیاز نخل ماداگاسکار

زمان مطالعه : 17 دقیقه
زمان انتشار : 28 اسفند 1401
نخل ماداگاسکار

دسترسی سریع

در این مقاله می خواهیم به معرفی نخل ماداگاسکار بپردازیم. ما را تا انتها همراهی کنید.

معرفی نخل ماداگاسکار

اگر به دنبال یک گیاه سخت کوش و مقاوم می گردید ، ماداگاسکار یک انتخاب فوق العاده می باشد. این گیاه بسیار کم توقع است و می تواند با هر شرایطی رشد کند ، اما اگر گلدهی خوب و رشد عالی از ماداگاسکار می خواهید ، باید شرایط نگهداری آن را فراهم کنید. جالب است بدانید که ماداگاسکار نخل نیست و از گونه ساکولنت ها می باشد ولی به علت شباهتی که به نخل ها دارد ،‌ آن را در این دسته قرار داده اند.

نخل ماداگاسکار دارای ساقه هایی با تیغ های بلند و تیز که در دسته سه تایی از ساقه گیاه جدا شده است. این گیاه توانایی رشد تا 6 متر را نیز دارد و می تواند به خوبی آب را درون ساقه های خود نگه دارد.

نخل ماداگاسکار برای رسیدن به ارتفاع 6 متر سال ها لازم است تا رشد داشته باشد. در فضاهای سبز نهایت ارتفاعی ک ممکن است از این گیاه مشاهده کنید ۳ متر است که به ندرت اتفاق می افتند.

این ساکولنت دارای ساقه ای بلند و گوشتی است که با تیغ هایی پوشانده شده می باشد. برگ ها معمولا در قسمت بالایی تنه قرار می گیرند . این گیاه به ندرت چند شاخه می شود. معمولا در فضای داخلی خانه حداکثر ارتفاع این گیاه ۱ تا ۲ متر می شود .

نخل ماداگاسکار از نظر رشد ، در رده متوسط قرار میگیرد. اما اگر خاک و شرایط ایده ال برای آن فراهم شود ، با سرعت رشد عالی اش ، شما را متعجب می کند. اغلبا نخل های ماداگاسکار در گلدان پرورش داده می شوند و همانند باقی گیاهان رشدشان در گلدان محدود تر شده و سرعت رشد آهسته تر می شود.

نخل ماداگاسکار خزان پذیر است .اگر شما مشاهده کردید که تمامی برگ های گیاه در زمستان ریزش کرد اصلا نگران نباشید . در بهار دوباره گیاه برگ های جدید تولید خواهد کرد .این گیاهان نسبتا به شوری مقاوم هستند و به همین خاطر گزینه ای مناسب برای مناظر کنار ساحل که در معرض افشانه آب و نمک قرار دارند به شمار می روند .

نام علمی نخل ماداگاسکار Pachypodium می‌باشد.

دو گونه معروف نخل ماداگاسکار Pachypodium lamerei و pachypodium geayi به دلیل شکل ظاهری زیبا و آسان بودن پرورش آن تقریباً در تمام نقاط دنیا تولید می‌شود.

گلدهی نخل ماداگاسکار

این گیاه اگر به سن بلوغ برسد ، گلهایی سفید که رنگ آن در اوایل بهار خودنمایی می کنند. شما می توانید با فراهم کردن شرایطی که در ادامه به آنها میپردازیم و رسیدن گیاه به سن بلوغ ، شاهد گلدهی ماداگاسکار باشید.

 

آیا نخل ماداگاسکار کاکتوس است؟

بسیاری از سوالات مردم این است که آیا ماداگاسکار یک نوع کاکتوس می باشد ؟ باید در جواب بگویم خیر ، این گیاه بسیار شبیه به کاکتوس ها می باشد اما از خانواده ساکولنت است و به اشتباه در گلفروشی ها ، به آن کاکتوس می گویند. جالب اینجاست که نیاز های نخل ماداگاسکار مانند انواع کاکتوس ها است.

 

نخل ماداگاسکار

شرایط نگهداری نخل ماداگاسکار 

این گیاه زیبا به علت داشتن ظاهری زیبا و نگهداری آسان ،‌ در جهان پرورش داده می شود. اگر بتوانید شرایط مورد نیاز برای نخل ماداگاسکار فراهم کنید ، می تواند سالی 30 سانتی متر رشد داشته باشد. همچنین اگر شرایط نگهداری آن را به خوبی فراهم کنید شاهد گلدهی و پاجوش این گیاه خواهید بود.

-آبیاری

همانطور که در بالا اشاره کردیم ،‌ این گیاه می تواند آب های دریافتی را در ساقه های خود ذخیره کند و به همین دلیل به آبیاری زیادی احتیاج ندارد. سعی کنید تا بین دو آبیاری ، خاک گلدان تا عمق 3 الی 4 سانتی متری خشک شود و سپس اقدام به آبیاری کنید. آبیاری در فصل زمستان باید کمتر از فصل تابستان باشد ، چون هوا به حد کافی خنک می باشد و گیاه نیاز زیادی به آبیاری ندارد.

سعی کنید تا از آب بدون املاح و مقطر استفاده نمایید. همچنین دقت داشته باشید که آب های سرد می تواند به گیاه صدمات جدی را وارد کند ، پس از آب ولرم استفاده نمایید.

بهترین روش برای مشخص کردن آبیاری ، کنار زدن خاک و بررسی آن می باشد.

مشکلات آبیاری زیاد: اگر آبیاری بیش از نیاز گیاه باشد و یا زه کشی درست انجام نشده باشد ،  ساقه گیاه شروع بره پوسیدگی می کند و در نهایت نخل ماداگاسکار شما از بین خواهد رفت. البته که آبیاری زیاد باعث شیوع بیماری های گوناگون نیز می شود.

مشکلات آبیاری کم: وقتی که به گیاه ماداگاسکار آب نرسانید ، مجبور می شود از آب هایی که در ساقه خود ذخیره کرده است استفاده کند و به همین سبب ، ساقه های آن چروکیده و برگ هایش شروع به ریزش می کنند.

 

-نوردهی

ماداگاسکار نیز مانند تمام ساکولنت ها به مکانی پر نور احتیاج دارد تا رشد عالی داشته باشد. دقت داشته باشید که نور باید غیر مستقیم و فیلتر شده باشد و اگر بتوانید شرایط نوری برای ماداگاسکار را فراهم کنید ، گلدهی مناسبی خواهد داشت. همچنین می توانید در ابتدای بهار ،‌ این گیاه را در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید. گیاه خود را هر چند ساعت بچرخانید تا تمام بخش های آن مقابل نور خورشید قرار بگیرند. به طور کلی نور مستقیم خورشید باعث سوختگی برگ های ماداگاسکار می شود ،‌پس از دادن نور مستقیم دائمی خودداری کنید.

توجه داشته باشید که گیاه برای رشد خوب نیازمند حداقل 6 ساعت نور خورشید در روز می باشد.

بهترین مکان برای قرار دادن نخل ماداگاسکار پشت پنجره منزل می باشد.

مشکلات نور کم: اگر مشاهده کردید که برگ های جدید گیاه شما باز نمی شوند و برگ های قدیمی شروع به ریزش می کنند ، یعنی نور محیط برای رشد مطلوب گیاه بسیار کمتر از حد معمول می باشد. برای برطرف کردن این مشکلات ، گیاه ماداگاسکار را به مکانی پرنور منتقل کنید. دقت داشته باشید که نور نباید مستقیم باشد.

 

-رطوبت

این گیاه تا حدودی رطوبت را دوست دارد و می توانید روزانه دو بار در فصل های گرم آن را غبار پاشی کنید. بهترین زمان برای غبار پاشی گیاه ، صبح و بعد از ظهر می باشد. دقت داشته باشید که هیچوقت غبار پاشی را در ظهر و جلوی نور مستقیم خورشید انجام ندهید ، چون سبب ایجاد لکه بر روی برگ گیاه ماداگاسکار می شود. بهترین روش برای تامین رطوبت گیاه ، استفاده از جزیره می باشد.

 

-دمای مناسب

محدوده دمایی گل ماداگاسکار بین 10 تا 50 درجه می باشد. یعنی که نخل ماداگاسکار می تواند به خوبی این متغییر های دمایی را تحمل کند ولی بهتری دما برای این گیاه ، 20 تا 25 درجه سانتی گراد می باشد.

گیاه خود را در کنار وسایل گرمایشی و سرمایشی قرار ندهید ، چون که ماداگاسکار تغییرات دمایی را دوست ندارد و برگ هایش زرد خواهد شد. همچنین دقت داشته باشید تا به ماداگاسکار شوک دمایی وارد نکنید. به عنوان مثال از دمای 25 درجه ، آن را به طور ناگهانی به دمای زیر 5 درجه منتقل نکنید.

بهتر می باشد تا در فصل زمستان گیاه ماداگاسکار را به داخل خانه منتقل کنید تا دچار سرما و یخ زدگی نشود.

مشکلات در دمای پایین: هوای سرد باعث پژمردگی ، ریزش برگ ها و همچنین سایه شدن برگ ها می شود و در نهایت پوسیدگی ساقه را به همراه دارد. ماداگاسکار می تواند دمای پایین را تحمل کند ،‌ اما اگر می خواهید که شاداب و با طراوت باقی بماند ، آن را به دمای نرمال منتقل کنید.

مشکلات در دمای بالا: اگر دمای محیط بالا باشد ، باد عمل غبار پاشی و آبیاری را سریع انجام می دهد ، در غیر این صورت گیاه دچار سوختگی نوک و حاشیه برگ ها می شود.

 

-خاک مناسب

یکی از اساسی ترین و مهم ترین نیاز ها در نگهداری نخل ماداگاسکار ،‌ خاک مناسب می باشد. خاک این گیاه باید سبک و دارای زه کشی بالایی باشد ، به نحوی که بعد از آبیاری ، آب های اضافه از گلدان خارج شوند. نداشتن زه کش مطمئن و مناسب ، سبب پوسیدگی ریشه گیاه ماداگاسکار می شود.

برای تهویه خاک مناسب بهتر می باشد که شما کف گلدان را با سنگریزه پر کنید تا باعث بالا رفتن زه کش شود و سوراخ های گلدان را حتما بررسی کنید که باز باشند و سپس از مخلوط ماسه (۶۰ درصد)+ پیت ماس (۳۰ درصد) + ورمی کمپوست (۱۰ درصد) برای خاک کاشت استفاده کنید. می توانید از خاک مخصوص کاکتوس نیز برای نخل ماداگاسکار خود نیز استفاده نمایید. این خاک ها در گلفروشی ها قابل تهیه می باشند.

 

-کوددهی

نخل ماداگاسکار نیز همانند سایر گیاهان آپارتمانی نیازمند کوددهی می باشد. اما مراقب باشید تا کوددهی را بیش از نیاز گیاه انجام ندهید. دو مرتبه در سال کوددهی برای نخل ماداگاسکار کافی می باشد. بهترین زمان برای کوددهی اوایل بهار و تابستان است که شما می توانید از کود کامل گیاهان آپارتمانی به مقدار یک قاشچ غذاخوری در یک لیتر آب استفاده کنید.

مشکلات کوددهی زیاد: اگر شما در تغذیه گیاه ماداگاسکار زیاده روی کنید ، باعث سوختگی نوک و حاشیه برگ ها می شوید و اگر این روند را ادامه دهید ، موجب مرگ گیاه خواهید شد.

 

-هرس کردن

شما می توانید که شاخه های مرده ، پیر و بیمار نخل ماداگاسکار را هرس کنید. هرس کردن به گیاه کمک می کند تا انرژی خودش را برای شاخه های سالم و جوان خرج کند. همچنین هرس کردن شاخه های مرده ، باعث زیبا تر شدن گیاه نیز می شود.

 

-تعویض گلدان

زمان تعویض برای گیاه نخل ماداگاسکار هر دو سال یکبار و آن در فصل بهار می باشد. اما بهتر است تا شما همیشه ریشه های ماداگاسکار را بررسی کنید ، اگر رویت کردید که از گلدان خارج شده است ، یعنی وقت تعویض گلدان فرا رسیده است.

اگر گیاه شما دارای رشد خوبی است ، می توانید هر ساله گلدان آن را تعویض کنید ولی اگر رشد چندان مناسبی ندارد ، تا سه سال هم می توانید دست به تعویض گلدان نزنید.

دقت داشته باشید تا هنگام تعویض گلدان ، ریشه آسیب نبیند. زمانی که رشد گیاه متوقف شد ، می توانید گلدان را تعویض کنید.

اگر در هنگام جا به جایی گیاه به گلدان جدید مشاهده کردید که ریشه دچار آفت شده است ، آن بخش بیماری زا را هرس کنید تا به بقیه گیاه منتقل نشود. همچنین به آرامی و دقت فرآیند انتقال گل را انجام دهید تا به ریشه صدماتی وارد نشود.

 

نحوه تکثیر نخل ماداگاسکار

شما می توانید با سه روش کاشت بذر ، قلمه ساقه و استفاده از پاجوش ، گیاه خود را تکثیر کنید.

-نحوه تکثیر از طریق پاجوش

برای این کار زمانی که پاجوش را مشاهده کردید ، می توانید از گیاه مادر (اصلی) جدا کنید و به محلی با دمای اتاق به مدت یک شبانه روز قرار دهید تا شیره داخل آن خشک شود و به اصطلاح کالوس دهد. بعد از طی این مراحل ، پاجوش را در خاکی سبک و نرم بکارید. دقت داشته باشید که گیاه تا زمانی که به ریشه زدایی نرسیده است ، باید خاک همیشه مرطوب باشد. شما می توانید یک پلاستیک بر روی گلدان پاجوش قرار دهید تا رطوبت آن تامین شود. فقط یک نکته ، برای اینکه گیاه دچار بیماری های قارچی نشود و تهویه هوا نیز انجام شود ، در روز یک ساعت کاور را بردارید.

-نحوه تکثیر از طریق کاشت بذر

برای این کار ابتدا یک ظرف با زه کشی مناسب درست کنید. مخلوط خاک آن می تواند پیت ماس باشد. دقت داشته باشید که خاک باید از قبل ضد عفونی شده باشد. سپس بذرهای را به صورت عمودی به طوری که طرف نوک باریک بذر به سمت بالا باشد فرو کنید اجازه بدهید ۱-۲ میلی‌متر از نوک بذر بیرون از خاک پیت ماس بماند. در ادامه بر روی آن آب اسپری کنید و در ظرف را ببندید تا رطوبت آن تامین شود. ظرف را در محلی با نور مناسب و دمایی بین 20 تا 30 درجه سانتی گراد قرار دهید. خاک باید همیشه مرطوب باشد. در صورت کم بودن رطوبت ، می توانید بر روی آن آب غبار پاشی کنید و هر 10 روز یک‌ بار بستر را با قارچ‌کش کاربندازیم یا مانکوزب سم پاشی نمایید.

-نحوه تکثیر از طریق قلمه زدن

همچنین در قسمت پایین نخل ماداگاسکار نیز جوانه های کوچکی شروع به رشد و شکل دهی گیاهی جدید می کنند که می توان آنان را از گیاه مادری جدا کرد. جدا کردن این جوانه ها در ماه های تابستان با نتایج بهتری در ریشه زایی آنان همراه خواهد بود.

گیاهان جوان از خود شیره ترشح می کنند که مانع از ریشه زدایی آنان در بستر خاک می شود. بنابراین بهتر است که برای ۸-۴ روز آنان را در لابه لای روزنامه پیچید و در مکانی خشک و با دمای حدود ۱۸-۱۶ درجه گذاشت تا ترشح شیره تمام شود.

سپس می توانید اقدام به کاشت گیاهچه های جوان بکنید و بعد از کاشت خاک ، گلدان را کمی آب دهید تا مرطوب شود. از دادن آب های سرد پرهیز کنید. دمای محیط نیز باید مانند گیاهان بالغ باشد. بهترین دما 20 درجه سانتی گراد است. دمای کمتر و بیشتر از این ، برای گیاهچه جوان نا مناسب است. همچنین می توانید به گیاهچه جوان ، نور غیر مستقیم خورشید را بدهید. از دادن اشعه مستقیم خورشید به گیاه صرف نظر کنید ، چون باعث سوختگی برگ های آن می شود.

 

بیماری های نخل ماداگاسکار

نخل ماداگاسکار گیاهی مقاوم به بیماری های مختلف می باشد اما ممکن است که حشراتی مانند کنه ، شپشک آرد آلو و تار عنکبوتی گیاه را تهدید کنند. این آفت ها شیره گیاه را مورد هدف قرار می دهند و باعث بد ترکیب شدن ماداگاسکار شما می شوند. .شما میتوانید آفات را با استفاده از سم های سیتماتیک از بین ببرید.

برای رفع این مشکل باید از سم های مخصوص استفاده کرد. سموم باعث می‌شوند، زمانی که شته و حشرات دیگر شیره گیاه را می‌مکند، بخاطر وجود سم در شیره از بین بروند.

برای از بردن شپشک آرد آلو باید از سم استفاده کنید. سمومی چون مالاتیون، دیازنیون، گوزاتیون را به مقدار خیلی کم، در حد یک قاشق مرباخوری در یک لیتر آب بریزید، کمی مایع ظرفشویی اضافه کرده و روی قسمتهای آلوده گیاه اسپری نمایید. اینکار را در فضای باز و دور از کودکان انجام دهید. کمی از محلول را نیز در خاک بریزید.

بعد از یک هفته مجدد سمپاشی کنید. در صورت ادامه دو هفته بعد مجدداً تکرار شود. اگر سم بکار رفته مؤثر نبود بهتر است از سموم سیستمیک مانند کونفیدور، متاسیستوکس و یا آتیون استفاده کنید.

یکی دیگر از مشکلات نخل ماداگاسکار ، بیماری های قارچی می باشد. برگ های بزرگتر گیاه دچار قارچ شده و درگیر می‌شوند، بعد کم کم همه برگها درگیر شده، زرد می‌شوند. البته که ریزش برگ ها اتفاق نمی افتد ولی برگ تغییر رنگ داده ، قهوه ای و یا زرد می شود و پس از مدتی کل گیاه از بین می رود. برای رفع این مشکل بهتر می باشد تا قسمتی که گیاه دچار بیماری شده را جدا کرد. بدترین حالت زمانی است که قسمت نزدیک به خاک درگیر شود که دیگر امکان نجات آن نیست.

روش های پیشگیری از ابتلا گیاه به بیماری های قارچی: در انتخاب خرید خود به خوبی دقت کنید. گیاهانی که در بستر مناسب نگهداری نشده اند را هرگز نخرید ،‌چون دچار بیماری های قارچی هستند. همچنین اگر می خواهید از سایت های آنلاین خرید کنید ، از فروشنده بخواهید که بستر نگهداری نخل ماداگاسکار را برای شما توضیح دهد. بستر این نخل باید ضد عفونی شده و خاک آن استریل باشد.

یکی دیگر از روش های پیشگیری از ابتلا گیاه به بیماری های قارچی ، تهویه مناسب می باشد. مکان نگهداری نخل ماداگاسکار حتما باید دارای تهویه مناسب و رد و بدل شدن هوا باشد.

اگر برگ های گیاه شما دچار بیماری های قارچی شدند ، آن ها را جدا کنید تا به دیگر برگ ها سرایت پیدا نکند.

از خیس بودن دائمی برگ ها نیز جدا خودداری کنید. مرطوب بودن دائمی برگ های ماداگاسکار ، باعث ایجاد مشکلاتی خواهد شد.

همچنین اگر گیاه شما به بیماری های قارچی متبلا شد ، برای از بین بردن آن ، از سموم مخصوص استفاده کنید. قارچ کش ها نیز می توانند در این امر شما را یاری کنند.

پژمردگی فوزاریومی نیز می تواند از آفت های گیاه ماداگاسکار باشد.

فیوزاریم آکسیسپورم با نام علمی Fusarium oxysporumنام یکی از گونه های قارچ فوزاریوم است. این قارچ باعث پوسیدگی ریشه و ساقه ی گیاه می شود. این نوع قارچ ها در ابتدا برگ های پیر و سپس تمام برگ ها را مورد هدف قرار میگیرند.. برگ ها در ابتدا زرد و سپس از بین می روند.

برای جلوگیری از پیشروی قارچ می توان تمامی قسمت های پوسیده شده را از گیاه جدا کرد ، زمانی که تجمع قارچ ها به نواحی نزدیک به سطح خاک می رسد ، پوسیدگی ریشه اتفاق می افتد که متاسفانه در این حالت کاری از دست شما بر نمی آید و گیاه از بین می رود .

یکی دیگر از بیماری های نخل ماداگاسکار ، بیماری لکه برگی می باشد. لکه برگی نیز در اثر فعالیت قارچ ها اتفاق می افتد. لکه‌ها می‌توانند با توجه به عامل قارچی یا باکتریایی که ایجاد کننده این بیماری است رنگهای مختلفی از زرد تا سیاه داشته باشند. لکه ها در ابتدا کوچک هستند اما به تدریج بزرگ می شوند و کل گیاه را دربر می گیرند. برای جلوگیری از گسترش بیماری لکه برگی ، باید قسمت های آلوده را جدا کرد یا از قسمت شدن برگ های این گیاه جلوگیری کرد. در صورت گشترش بیماری می توان از قارچ کش ها مانند بنومیل استفاده نمود.

 

نخل ماداگاسکار

در ادامه به سوالات پرتکرار شما درمورد بیماری های ماداگاسکار بحث خواهیم کرد.

 علت تیره شدن و سیاهی نوک برگ در این گیاه چیست؟

این امر می تواند به خاطر سردی و خشکی هوا اتفاق بیفتد. اگر برگ های جدید سیاه شوند ، به خاطر دریافت نور کم می باشد. این گیاه به نور زیادی احتیاج دارد و ترجیحا باید در مکانی قرار بگیرد که دارای نور زیاد باشد.

 علت خشک شدن و افتادن پیاپی برگ‌های این گیاه چیست؟

خشک شدن برگ های ماداگاسکار به علت خشکی زیاد و کمبود آب می باشد. بهتر می باشد تا گیاه را به درستی آبیاری کنید.

از جمله بیماریهای نخل ماداگاسکار ، زرد شدن برگ‌های آن است. علت چیست؟

این امر که یکی از بیماریهای نخل ماداگاسکار است، بیشتر به دلیل آبیاری بیش از حد و پوسیدگی ریشه اتفاق می افتد.

اما جابجایی، نور کم و بیماری های قارچی هم ممکن است باعث زرد شدن و ریزش برگ ها شود.

به این امر نیز دقت داشته باشید که ریختن و زرد شدن برگ های ماداگاسکار در فصل پاییز و زمستان امر طبیعی خواهد بود.

 علت شل شدن تنه‌ی این گیاه (در صورتی که آبیاری و نور آن کافی بوده باشد)، چیست؟

شل شدن تنه ، نشان از آبیاری زیاد و پوسیدگی ریشه خواهد شد. باید قبل از هر دوره آبیاری ، از خشک بودن خاک گیاه خود اطمینان حاصل کنید. اگر آبیاری شما نیز مناسب باشد ، علت آن بسته شدن زه کش ها است.

 جابجایی گلدان گیاه ماداگاسکار از جمله مشکلات ماداگاسکار می‌باشد. برای حل آن چه باید کرد؟

بهتر می باشد تا جا به جایی صورت نگیرد ، زیرا که باعث ریزش برگ های ماداگاسکار می شود. بهترین مکان برای نگهداری این نخل ، پشت پنجره نور گیر جنوبی می باشد.

علت ریزش برگ‌های نخل ماداگاسکار چیست؟

ریزش برگ های ماداگاسکار یکی از مشکلات و بیماری های این نخل به حساب می آید.

این گیاه در پاییز، خزان می کند ولی فقط تعدادی از برگ های آن می ریزد. تغییرات دمایی باعث ریزش برگ های این نخل خواهد شد.

ریشه های گیاه خود را بررسی کنید ،‌اگر ریشه سالم باشد ، مشکلی به وجود نمی آید.

با تقویت گیاه خود در فصل بهار ، مجددا برگ ها رویش خواهند شد و دیگر نیازی به استفاده از محلول قارچ کش نمی باشد.

 کاشتن نخل ماداگاسکار در گلدان گیاهانی چون کاکتوس، مشکلی به همراه دارد؟

اگر دوره آبیاری آنها متفاوت با یکدیگر نباشد ، مشکلی پیش نمی آید. گلدان های کاکتوس می توانند برای نخل ماداگاسکار بسیار مناسب باشند. بسیاری از مردم می گفتند که کاشت ماداگاسکار در گلدن کاکتوس ، باعث بیماری های قارچی می شود که این نظریه کاملا اشتباه می باشد.

علت رشد نکرن نخل ماداگاسکار چیست؟

این مشکل چند تا دلیل گوناگون دارد. یکی از این دلیل ها  ، کوددهی نا مناسب می باشد. شما می توانید با خواندن قسمت کوددهی ، این مشکل گیاه خود را برطرف کنید. از دیگر دلایل این اتفاق عدم نرو کافی می باشد. وقتی نور مناسب برای نخل ماداگاسکار تهیه نشود ، این گیاه نمی تواند رشد خوبی داشته باشد.

نامناسب بودن خاک نیز می تواند علت رشد نکردن نخل ماداگاسکار باشد. شما می توانید با خواندن بخش خاک ، این مشکل را نیز برطرف کنید.

اگر همه ی این مشکلات را بررسی کردید اما باز هم گیاه شما رشد خوبی نکرد ، مشکل از کوچک بودن گلدان می باشد. گلدان را تعویض کنید.

علت سیاه شدن ریشه نخل ماداگاسکار چیست؟

از دیگر مشکلات و بیماری های نخل ماداگاسکار ، سیاه شدن ریشه های آن می باشد. در صورت این اتفاق باید ریشه گیاه را جدا کنید ، سپس خاک آن را با قارچ کش آغشته کنید. در صورتی که کل ریشه سیاه شده باشد  و ساقه و تنه سالم باشد ، می توان گیاه را نجات داد.

آیا نخل ماداگاسکار سمی می باشد؟

بله این گیاه همانند دیفن باخیا ، آگلونما و… سمی می باشد. تمام بخش های نخل ماداگاسکار سمی می باشد.

بعضی از افراد بر این باور اند که این نخل برای منزل مناسب نمی باشد ،‌چون که ممکن است هوای اطراف را آلوده کند. این یک باور غلط و اشتباه درباره نخل ماداگاسکار می باشد. چرا که منظور سمی بودن ، در واقع یعنی اینکه خوردن برگ های آن و قسمت های دیگر گیاه باعث مسمومیت شما می شود. از علائم دیگر خوردن ماداگاسکار می توان به استفراغ ،‌ بیحالی ، افزایش ضربان قلب و حتی مرگ می شود.

پس نخل ماداگاسکار می تواند برای حیوانات خانگی و کودکان شما بسیار خطرناک و کشنده باشد .  اگر در خانه ی خود  نخل ماداگاسکار را نگهداری می کنید و این علائم در فرزند یا حیوان خانگی شما مشاهده می شود به سرعت به پزشک متخصص مراجعه کنید.

 

ماداگاسکا

در این مقاله سعی کردیم تا نخل ماداگاسکار را به طور کامل و جامع برای شما شرح دهیم و شما عزیزان می توانید از این اطلاعات استفاده نمایید.

بسیار متشکر و خوشحالم که تا آخر همراه سایت ما بودید. اگر سوالی دارید و یا بخشی را متوجه نشدید ، حتما برای ما کامنت کنید. همکاران ما پاسخگو نظرات شما خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *