معرفی انواع گل آنمون | با 6 نوع آنمون محبوب آشنا شوید+عکس

زمان مطالعه : 4 دقیقه
زمان انتشار : 25 اسفند 1401

آشنایی با گل آنمون

نام علمی این گیاه Anemone hupehensis Hadspen Abundance بوده و از خانواده Ranunculaceae می باشد. این گیاه بومی چین است. گل آنمون نام های دیگری دارد که به آن آنمون ژاپنی و گل باد نبز گفته می شود.
گل های آن حاوی ۵ گلبرگ و یا بیشتر هستند که در رنگ های قرمز، سفید، صورتی، زرد و بنفش  یافت می شوند. آنمون ها ظاهر پیچیده ای دارند و شبیه به آفتاب گردان ها هستند.

گل دهی این گیاه بستگی به نوع آب و هوا دارد. اگر شما آب و هوایی مرطوب را برای گیاه فراهم نمایید ، گیاه دیر تر گل می دهد. اما گل های آن بیشتر و همچنین دوام بیشتری دارند. بستگی به زمان کاشت آن هم دارد که می تواند در بهار و یا پاییز شکوفا شود. برای گلدهی در فصل پاییز ، بذرها بایستی در فروردین ماه کاشته شوند و از آنجا که برای جوانه زنی بذر و رشد گیاه دمای زیر ۲۰ درجه لازم است ، این حالت محدود به مناطق با آب و هوای خنک است.

معرفی انواع گل آنمون

1. آنمون کروناریا (coronaria )

نام علمی این گیاه  Anemone coronaria بوده و از مهم ترین گونه های آنمون در ایران می باشد. این گل بومی مناطق مدیترانه ای اروپا و آسیا است. دارای خارهای سنبله ای شکل است، برگهای آن در قاعده گیاه به صورت بریده و خوشه ای است. این گیاه دارای دمبرگ های بلند است. گل ها به شکل فنجانی بوده و در وسط آن سیاه رنگ می باشد. گلبرگ های آن معمولا در رنگ های قرمز، آبی یا سفید وجود دارند.

گل آنمون

 

2. آلاله آسیایی (Persian buttercup)

نام علمی این گیاه Ranunculus asiaticus و فراوان ترین گونه پرپر آنمون است. این گونه ، بومی مناطق مدیترانه در جنوب شرقی آسیا و جنوب شرقی اروپا و شمال شرقی آفریقا است. گل های این گونه آنمون ، در ایران معمولا به رنگ های قرمز، سفید، زرد، نارنجی و صورتی یافت می شوند.

گل آنمون

 

3. آنمون قرمز

نام علمی این گونه Anemone x Fulgens است. آنمون قرمز ، از محبوب ترین خانواده های آنمون می باشد. این گل با نام های آلاله پرپر ، گل آنمون، گل شقایق، گل آنمان، آلاله ماچاله نیز شناخته می شود.
همچنین از این گل در عروسی ها بسیار استفاده می شود.
این گونه دارای گلهای خاص و بزرگ و چند سطحی است که باعث شده در بسیاری از گالری های بزرگ جهان ، به عنوان یکی از زیباترین گلهای جهان معرفی شود.
آنمون قرمز ساقه درشتی دارد و ارتفاع آن به 20 متر نیز می رسد.
آنمون

4. آنمون بلاندا (blanda )

نام علمی این گونه anemone blanda است. از این گیاه می توان به خوبی در گلدان نگهداری کرد. از گل آنمون بلاندا برای تزئین حاشیه ها دائمی و همچنین از گل های بریده شده آن میتوان استفاده کرد. گل آنمون بلاندا بومی آسیا است.
این گونه حدود 5 تا 10 گلبرگ دارد که در رنگ های سفید، آبی یا صورتی یافت می شود.

گل انمون

 

5. آنمون ژاپنی

نام علمی این گونه Anemone hupehensis war Japonica بوده و از خانواده Ranunculaceae می باشد. این نوع آنمون دارای گل های صورتی و گل برگ های کشیده است. سطح خارجی گلبرگ ها نیز دارای کرک های سفید و ابریشمی ریزی است که حداکثر ارتفاع آن ۶۰- ۱۲۰ سانتی متر بوده و عرض آن ۴۵ سانتی متر است.

گیاه آنمون

 

6. آنمون سفید

نام علمی این گونه Anemone blanda white splendou میباشد و جز خانواده Ranunculaceae محسوب میشود. برگ های این گونه سبز و خاکستری رنگ هستند که دارای بریدگی بسیار عمیق است. گل‌ها با گلبرگ‌های کشیده و سفید رنگ ، اوایل تا اواسط بهار ظاهر شده و قطر آنها به ۴ سانتی‌متر می‌رسد. حداکثر ارتفاع انها ۱۵ و گستردگی آن به ۲۵ سانتی‌متر می‌رسد.

گل انمون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *